FAQ

Hieronder vind u een aantal veelgestelde vragen en hun antwoorden

Wat te doen bij beschadigde , broze en breekbare nagel?

oorzaak:
Een beschadigde nagel kan verschillende oorzaken hebben. Vitaminetekort, bepaalde geneesmiddelen voor de behandeling bij kanker, antibiotica en ontstekingsremmende pijnstillers. Alsook erfelijkheid, nagelbijten en beroepsziektes waarbij de handen veel aan water en chemische producten worden blootgesteld, enz…
Het nagelserum is een kuur van 4 a 5 weken , 2 dagelijks te gebruiken. deze zal ervoor zorgen dat de nagelplaat terug hersteld.

Wat te doen bij hielkloven?

Oorzaak:
De oorzaak van hielkloven liggen erg uiteenlopend; te kort aan vitaminen, hormonale verandering zoals schildklierklachten, overvloedige blootstelling aan water, overgewicht, het dragen van fout schoeisel, een verminderde doorbloeding van de benen, medicatie, enz maar de meest voorkomende oorzaak is het gebrek aan vocht. te weinig drinken…
Met de cracked heel foam in combinatie met de softening balm gaan we de hielen herstellen dankzij zijn diep vocht inbrengende werking. Ik raad je ook je aan om dit in combinatie met een cosmetische spa pedicure te laten uitvoeren.

Is het voldoende om bij droge benen , een vocht inbrengende crème aan te brengen?

Heb je droge benen en merk je dat dit altijd terug komt ook na het aanbrengen van een vocht inbrengende crème? Heb je, als je je nylonkousen of een broek uit doet last van schilfertjes? Dan is dit niet gewoon een droge huid , maar een schimmel. Foot fungus protector voorkomt en bestrijdt schimmelinfecties op de voeten en benen , hersteld en werkt ontstekingsremmend, panthenol hydrateert en vermindert de jeuk.

Wat is een babymanicure?

Een babymanicure is een elektrische manicure die pijnloos uitgevoerd wordt. Deze zal ervoor zorgen dat harde lelijke nagelriemen mooi verwijdert worden, waardoor de nagel er frisser en jonger uit gaat zien ook velletjes , harde plekjes op de huid rondom je nagel worden verwijderd. Je zal je nagellak mooier kunnen aanbrengen of als je gelnagels laat zetten , zal je daar langer geniet van hebben.

Wat is een spa manicure behandeling?

Een spa manicure behandeling is een verzorging waarbij een scrub en een masker worden aangebracht die een dieptereiniging gaat uitvoeren waarbij dode huidcellen verwijdert worden en de nieuwe cellen gaan stimuleren. Voorafgaand met een babymanicure. Vervolgens word een serum aangebracht die rimpels gaat opvullen en het aanmaken van collageen gaat stimuleren. Je huid word extra gehydrateerd. Tenslotte beëindigen we deze behandeling met het massage waarbij de handcrème aangebracht wordt. U handen gaan erg zacht en gehydrateerd aanvoelen.