Cosmetische (Spa) Pedicure

Wat is de Spa pedicure en hoe ga ik te werk ?

Ik ga hier een stapje verder in, door een combinatie met een andullatie therapie aan te bieden.
Tijdens de cosmetische pedicure behandeling kan je genieten van een ontspannende lichaamsmassage door infrarood lampen en trillingen van de andullatiematras.  Deze werkt niet enkel ontspannend, maar ook pijn bestrijdend, bij nek en rugklachten.
Verder worden je voeten verzorgd met de effectieve herstellende producten van Pro Nails. Zowel het verzorgen van de nagels, de nagelriemen alsook het weghalen van eelt en het behandelen van kloven komen aan bod.
Tenslotte word er een Spa behandeling uitgevoerd, we beginnen met het aanbrengen van de sugar scrub, deze zal ervoor zorgen dat dode huidcellen verwijderd worden en de celvernieuwing stimuleert.  Dankzij de advocado olie, de amandelolie en vitamine E word de huid van je voeten gehydrateerd.
Vervolgens breng ik een de vitamine mask aan, deze bevat een rijke formule van Q10, vitamine A, D en E, deze maken de harde, droge huid terug elastisch, zacht en soepel.  Het hersteld en kalmeert de huid.
Al deze producten zijn van het Belgische merk Pro Nails, bevatten enkele natuurlijke ingrediënten en worden toxicologisch getest.

Kom je binnenkort naar mijn nagelstudio en pedicure te Blaasveld, zodat je deze anderhalf uur durende behandeling kan ondergaan ?  Neem even wat ME time om heerlijk tot rust te komen en buiten te gaan op wolkjes.